torsdag, juni 25, 2009

Uteblivet bad

Jobb, jobb, jobb...
Väl hemma blev det gräsklippning och dum som jag var så tänkte jag att jag inte skulle köra med den självgående funktionen uten tänkte att om man kör den helt förhand så måste man slippa gå till gymet. Så jag kämpade svettandes på i värmen med den jävla gräsklipparen...
Sen var jag så slut och hade tänkt mig att kasta mig i Maritas pol när kommer fram och frågade om jag hade lust att följa med ut på en promenad. Så vi gick en sväng runt Naturens hus. När vi gick förbi småbåtshamnen försökte vi se om vi kunde se båten som det stått om i tidningen dagen innan. Om en man som byggt en egen båt av brädor från sin egna skog, denna bår skulle han sedan segla jorden runt i. Så vi tittade och tittade men hittade bara en lite träbåt och tänkte att det nog var den.
Hemma från promenaden tänkte jag göra ett nytt försök med ett dopp i polen. Men när jag sprang omkring och letade efter min bikini ringde farmor och frågade om jag skulle vara hemma för att hon hade tänkt komma och lämna en matta som vi tydligen skulle ha i den nya gäststugan ute i Hampe.
Så när jag precis har bytt om och ska hoppa i polen kommer farmor och Roffe. Medan vi står där och pratar kommer Marita fram också och vi började prata om den där båten igen. Och då kom vi fram till att det var fel båt som vi såg. Så jag och Marita bestämde oss för att ta en cykeltur bort till andra sidan av ån för att titta. Sagt och gjort, och båten var jätte fin och jätte stor! Mycket större än den vi först trodde att det var!
Hemma igen var jag för trött för att göra ett nytt försök med att ta ett bad, så jag gick in och satte mig att titta på tv ist...

Inga kommentarer: