fredag, juni 19, 2009

Midsommar


Denna dag var ju ocksp Moas 18 års dag! så när klockan var en minut över 12 ringde jag och grattade henne och försäkrade mig om att jag var den första ;-p
Sen under dagen blev det till att städa och fixa i ordning för tjejerna som skulle komma hem till mig och stöka medan jag var på jobbet. Klockan 14.30 var det sen dags att åka iväg och jobba, jobbet gick lugnt och halv 10 gav jag mig av hemmåt i förhoppning om att goda drinkar och massa god mat väntade på mig... Och så som jag väntat på drinken! Men den blev en stor besvikelse när jag insåg att dom små där hemma var ganska så fulla när jag kom hem. Så drinken bestod av vodka, rom, ngt mer, sprite, två jordgubbar som dekoration och efter att Hanna provsmakat och tyckt att den var lite söt innehöll den också ganska mycket Loka... Det var blad det äckligsate jag druckit!
Men maten var jätte god och sällskapet jätt kul!
När även jag hade fått lite i mig lekte vi lite med våra kortlekar och kom fram till lite av varje ;-p.
När vi fått i oss ännumer pga kortlekarna kom jag på att Hanna skulle lära mig att tejpa brösten, sagt och gjort. Problemet var bara det att vi inte hade någon riktigt bra tejp, så det slutade med att vi alla fyra tejpade upp brösten med pappas kära svarta "TESA-tejp" (typ som silver tejp fast svart) En hel del roliga bilder från detta finns men jag har lovat att inte lägga ut dessa. Så ni får öja er med en på mig och lära av mästaren ;-p. Annars så fick jag inte så många bilder från denna kväll. Men kul var det!

Inga kommentarer: