fredag, oktober 30, 2009

Nya hål i örnonen och en shoppingdag i Örebrostad

Klockan 11.30 kom Maud och Alice förbi och hämtade upp oss för en shoppingrunda inne i Örebrostad. Max fick stanna hemma hos farmor då han inte är så jätte glad i att gå i affärer, speciellt inte i klädesaffärer...

Vi började vår runda på Stortorget och Stadium sen forstatte vi på köpmangatan och fastnade ganska länge inne på Oscar C och gamla Female. Där köpte Maud två par byxor till max. Sen bar det vidare till bla H&M där Alice shoppade loss på ett par stickade tröjor och leggins och en likadan mössa som Emma också köpte.

Efter att ha titta in i ett par affärer till bar det av till Smycka som egentligen var dagens mål. För Alice hade bestämt sig för att det var dags att ta hål i öronen. Emma har länge funderat också på att ta fler hål i ena av sina öron också, så hon tänkte passa på när Alice tog också. Sagt och gjort, bägge pallade trycket och har nya hål i sina öron. Skit snyggt blev det!


Efteråt var Emma jätte skakis så Maud tyckte att vi skulle gå och äta ngt för att lunga ner oss. Så vi gick till Bara Vara där jag tog en sallad medan dom andra tog varsina varma mackor.


Efter en heldag på stan åkte vi hem till oss och tog det lugnt ett litet tag innan jag och Maud tog en långpromenad med älsklingen och kom tillbaka lagon till maten (tacos med torillas chips denna dag också).

Senare på kvällen belv det Idol och mys framför tvn.

Inga kommentarer: