torsdag, februari 04, 2010

Oj =-S

Oj nu var det ett tag sedan det blev något skrivet här... Hoppas att inte alla mina underbara läsare har gett upp hoppet om mig.. (hehe lite fejsk funkar alltid ;p nee men ni är underbara!=-D)
Det har som ni kanske förstår varit ganska mycket i mitt liv just nu. Jag tänkte dra en snabbresumé för er som inte orkar gå tillbaka. Men tänkte även lägga ut lite längre dag för dag den senaste veckan...

En resumé var det...

I måndags var jag på återbesök hos den inkompetenta distriktsläkaren igen. Denna gång så skickade hon vidare mig till nästa specialistläkare. Så nu är det bara att vänta på en remis och hoppas på att dom har ngt bra i lager. Detta var även dagen då min toalett bestämde sig för att sluta fungera. Köpte även ett par nya högtalare till min dator (som jag ska lämna tillbaka)

Tisdag: Efter skolan var det mekanikplugg med Helle som gällde efter att vi slutade. I caféterian bjöds det på gratis jätte muffins som sporrade pluggandet. Hemma igen efter en lång dag blev det plugg tills jag deckade sen...

Onsdag: Besök! Första besöket i denna nya lägenhet som kom och sov kvar. Det är så mysigt med besök! Love it!!! Vi åt och drack lite vin och hade bara jätte trevligt! Tack för en bra kväll!

Så har vi kommit till idag.
Dagen började tidigt för både för mig och mitt besök som snällt fick gå upp tillsammans med mig.. I skolan körde vi helt fast på vårat Nummeprojekt. Men jag tror att vi kan lyckas att lösa ut det. Får hoppas det i alla fall. Nu sitter jag hemma och väntar på att fastighetsskötaren ska komma och förhoppningsvis laga min toalett.. Hoppas hoppas hoppas!!
Efter ska jag tillbaka till skolan och plugga ännu mer Numme. Vi måste verkligen komma någonvart!

Inga kommentarer: