tisdag, september 15, 2009

Missing some one in her laundry room

Om dagen...

Dagen började lite små jobbigt med att jag försov mig =-S Jag och Johanna hade bestämt oss för att träffas en timme innan matten började. Men jag vaknade en timme senare än jag hade satt klockan. Så att sitta och plugga innan var bara att glömma... Men jag tänkte att om jag snabbar mig lite så kan vi kanske sitta och prata skit i 10 minuter innan det var dags att lägga benen på ryggen och bege sig till skolan. Som det för övrigt känns som att man bor i just nu =-S.

Och eftersom Johanna lockade med lite the om jag kom, hade jag ännu lite mer brottom ;-)

Så en kvart innan vi skulle gå står jag utanför Johannas port och ringer henne för att bli insläppt. Men i stället för en glad röst som säger "vänta jag kommer" möts jag av en väldigt morgonskrovlig röst som frågar vad klockan är, och sen med luet mer panik i rösten utroppar "jag har försovit mig!".

Så i stället för att komma in på en kopp the tar jag mig bort till skolan och tänker att jag kan sätta mig och titta igenom matten. Men när jag kommer fram till Q hittade jag Patricia och Sandra så jag blev sittande och pratade lite med dom innan matten satte igång.

Maten blev avklarad i Nymble innan det var dags att virra till det lite i vektoranalysen. Hehe under rasten där kom Kemal på ett nytt sätt att stretcha som säkert kommer slå igenom stort ;-) Hehe, vi kallar den nya geniala övningen för "Vad-sträckning vid bron vid Q". Som sagt kommer slå igenom inom kort! ;-) och eftersom Kemal inte har ngågon blogg ser jag det som mitt kall att sprida detta vidare ;-p

Efter att vi slutat hamnade jag och Madde i Q där vi satt med stora ploblem och försökte räkna termodynamik. Men 50% klarade uppgifter brukar vara godkännt va? =-S När vi satt där som bäst ch räknade nämde Madde att CLM hade premiär pub idag. Och då kom jag på att jag hade bokat tvättstuga. Så det blev att kasta ihop mina böcker och snabba mig hem om jag skulle hinna till tvättiden.
På vägen hem ringde Emeli, så vi bestämde lite om helgen. Ska bli så grymt roligt att träffa henne!!!

Väl hemma tog jag mig till affären där det blev en yoghurt och lite frukt (mjöklen var slut, som alltid). Sen var det att snabba sig ner för trapporna ner till tvättstugan. När jag satt där nere kände jag verkligen att det saknades någon som lovat mig att hjälpa mig att tvätta... Någon som sagt att denne ska sitta och underhålla mig sällskap medan tvätten går runt, runt, runt... Men inte ens ett svar idag har det varit... Ibland undrar jag hur svårt det kan vara? Men men. Thats Life eller ngt.

Nu ska jag nog alldeles straxt krypa ner i sängen och sova. Godnatt världen!

Inga kommentarer: