onsdag, juli 01, 2009

Älsklingen med på jobbet & filmkväll

Jobba dag.
Eftersom jag och Telly var själva i stan var det meningen att jag skulle åka hem på lunchen och gå ut med henne. Men Anna och Katarina på jobbet tyckte så synd om henne som fick ligga själv där hemma så dom sa till mig att åka hem och hämta henne ist. Så vid lunch åkte jag hem och hämtade Telly, Så resten av dagen låg hon framför fläkten inne i grupprummet och mådde som en prinsessa!
Efter jobbet packade vi ihop och åkte ut till Hampe.
Väl där ute ringde jag till Moa och frågade vad hon gjorde för ngt. Hon sa att hon, Fia och en ny Kajsa skulle hyra en film och titta på senare under kvällen och sa att jag fick joina om jag ville. Och sånt säger mn ju inte nej till! Så jag, Emma och Telly packade in oss i bilen igen och åkte uppåt. Väl där uppe blev det lite kubb i olika lagkombinationer innan vi bestämde att vi rört tilräckligt mkt på oss för att med gott samvete gå in och sätta oss framför tvn. Men innan vi hann slå oss ner kom jag på att jag glömt Tellys mat hemma. Så jag satte mig i bilen för att åka ner och hämta den. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade glömt nycklarna kvar hos Moa. Så jag tog ett varv runt huset för att titta om vi glömt några fänster öppna. Och det hade vi, eller iaf halvt. Badrumsfönstert var upphakat, så jag stack in handen hakade loss haken tog fram en stol och klättrade in genom fönstret.
Så tillslut fick Telly sin mat iaf ;-)
Vi hyrde "I taket lyser stjärnorna" den var jätte bra och verkligen tagande. Jag tro inte att det var någon som inte fälde ett par tårar under filmens gång...
När vi kom hem från Moa igen var det dags för Telly att ta en promenad. Och jag tänkte att eftersom det varit så varmt under dagen så hade Telly inte fått ngn långpromenad så vi gick bort till mormor och fick lite godis.
Påväg hem från mormor ringde Ingrid och det blev bestämt att hon skulle komma ut nästa dag!

Inga kommentarer: